Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M: OFU-468 (Lahti, huutokauppa päättyy 14.1.2018)
#1
Koulutuskeskus Salpauksen omistama OFU-468 (ent. TKL 609) on myynnissä parhaillaan Lahdessa. Muotona on julkinen huutokauppa. Tarjouksia myyjälle voi jättää oheisen linkin kautta 14.1.2018 klo 20:30 saakka. Kannattaa olla aktiivinen ja olla muutenkin ajoissa yhteydessä myyjään, sillä näin voi parhainten osoittaa todellisen ostohalukkuutensa.

Auto on toiminut useamman vuoden ajan uusien linja-autokuljettajien koulutusvälineenä ja sitä on huolettu säännöllisesti valmistajan määrittelemän virallisen huolto-ohjelman mukaisesti sekä muulloinkin aina tarpeen vaatiessa. Myynti-ilmoituksen tietojen mukaan auto on edelleen päivittäiseen käyttöön soveltuva, joskin auton ikä kannattaa huomioida sen tulevaa käyttötarkoitusta määriteltäessä.

Hintataso tulee olemaan todennäköisesti sangen kohtuullinen, jopa linja-autoharrastajan näkökulmasta katsottuna, vaikka auton kunto onkin vähintään tyypillistä tasoa parempi.

PS. Auto 2,60 metriä leveä ja sen käyttö vaatii vuoden 2020 jälkeen poikkeusluvan, jonka saanti on kuitenkin mahdollista tiettyihin rajattuihin käyttötarkoituksiin, jotka eivät sinällään estä autolla operointia.
Reply
#2
Parhain tarjous tällä hetkellä 1200 € (ALV 0 %).
Reply
#3
Oho! Rekisteripapereiden mukaan tässä autossa olisi jopa 245 kW:n tehoinen moottori, mutta lukema ei taida pitää paikkaansa, sillä hevosvoimissa mitattuna se olisi jopa 330 heppaa! Scania DSC1124EDC on 260 hevosvoiman tehoinen moottori ja sellainen myös tästä autosta todennäköisesti löytyy.
Reply
#4
Huutokauppa päättyi tänään klo 20:37 ja se vilkaistui loppua kohden. Huutokaupan paras tarjous oli 3059 euroa (ALV 0 %), eikä se ole tästä autosta varmastikaan liikaa, sillä autohan on erinomaisessa kunnossa verrattuna esimerkiksi TKL:n Scaloihin, joita toisaalla netissä parhaillaan myös myydään.
Reply
#5
Rekisteritietojen (22.1.2018, lähde: Trafi) mukaan auto olisi edelleen Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän omistuksessa ja myös auton haltijaksi on merkitty edelleen sama taho.
Reply